ПЦУ підтримує вакцинацію населення, утім радить перевіряти вакцини

І пояснює для чого

На сучасному рівні розвитку медицини вакцинація - дієвий спосіб захиститися від інфекцій, повідомляє пресслужба ПЦУ. При цьому:

Ми маємо пам’ятати, що вакцинуватися можна лише сертифікованими препаратами. Кожен пацієнт має право перевірити строк придатності та якість вакцини перед щепленням та отримати від лікаря відповідні інструкції та застереження. Інструкції до вакцин українською мовою мають бути у кожному кабінеті щеплень, а відповідальність за це несуть керівники медичних установ, - йдеться у повідомленні.

У Православній церкві України наголосили, що яким би складним і глобально розвиненим не здавався світ, він може бути і надзвичайно вразливим:

Яскравий приклад – епідемії інфекційних хвороб, які починаються з мікроскопічного, невидимого для ока людини збудника, але здатні призвести до катастрофічних наслідків.

Щеплення допомагають сформувати колективний імунітет населення. Понад два століття наукових досліджень нині дозволяють вберегтися від кору, правця, дифтерії, гепатитів та інших страшних хвороб, зазначили у ПЦУ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень