Психологічний тест по картинці: Яка емоція у вас домінує

Дізнайтеся про себе більше

Роздивіться дерева, що зображені на малюнку, та оберіть одне, яке сподобалося вам найбільше. Саме воно розкаже, яка емоція у вас домінує.

Меланхолія

Ви меланхолійна  людина, яка іноді говорить стандартну фразу «у минулому було краще». Та попри це, ви завжди дивитеся на життя з оптимізмом, хоч вас трохи лякає майбутнє.

Ентузіазм

У вас домінує ентузіазм. Виклики роблять вас щасливими і ви завжди маєте силу для розв'язання будь-яких проблем.  В довгостроковій перспективі ви зазвичай отримуєте те, чого хочете, навіть якщо вам потрібно зробити щось кілька разів та «пробивати стіни».

Тривожність

У вас домінує тривога. Думки у вашій голові не припиняються. Ви уважно ставитеся до всього, що відбувається навколо, дбаєте про речі та людей. Навколо вас завжди є вир подій, які потрібно вирішувати.

Емпатія

Ви дуже емпатична людина. Іноді це призводить до того, що ви трохи втрачаєте свою сутність. Емоція, яка домінує над вами, пов’язана з турботою про інших. Однак і повинні навчитися трохи більше піклуватися про себе.

Джерело: 1+1

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень