У Рівному «чорна п’ятниця» стартує у «Світ кераміки» (ФОТО/ВІДЕО)

Тут пропонують низку якісних послуг за приємною ціною

Чекаєте чорну п‘ятницю???? Вона вже розпочалася у відділі сантехніки у ТЦ «Світ кераміки»! Тут ви отримаєте безліч товару в наявності та за дуже хорошою ціною! Ванни, компакти, змішувачі... до 80% знижки тільки в нас до 27.11.20р

У ТЦ «Світ кераміки» у Рівному пропонують товари найбільших світових виробників керамічної плитки, сантехніки, ламінату та паркету.

Тут можна зробити комплексну покупку, адже професійні менеджери запропонують кілька варіантів і швидко зорієнтують по асортименту.

Комплексна покупка економить як час, так і кошти, бо при купівлі кількох видів товарів клієнт отримає мінімальну ціну та гарантію.

«Світ кераміки» має 5 відділів, кожен з яких близько 4500 м2:

- Відділ керамічної плитки;

- Відділ сантехніки;

- Відділ паркету, ламінату і міжкімнатних дверей;

- салон Ceramic Fashion;

- Відділ розпродажу.

У салоні Ceramic Fashion шоу-руми постійно оновлюють новинками відомих італійських виробників плитки.

Тут можна побачити цікаві дизайнерські рішення та ідеї для вашої оселі.

Також тільки у салоні Ceramic Fashion є послуга нарізання плитки, що дає можливість реалізовувати індивідуальні та ексклюзивні рішення вашого інтер'єру.

Кожен клієнт салону отримує гарантовану знижку!

Завітавши у Відділ сантехніки, клієнти можуть обрати ванни, змішувачі, душові кабіни від провідних виробників України, Європи, Америки та Китаю.

Тут є нові колекції визнаного польського бренду «Cersanit». Зокрема, підвісні унітази, тумби, пенали, умивальники на стільницю, а також обрати і саму стільницю за доступною ціною.

У відділі – найбільша в місті виставка визнаного виробника душових кабін та ванн – «Радевей». З нагоди відкриття бренд-зони «Радевей» покупець отримує гарантовану знижку.

Також лише у «Світі кераміки» є новинка від провідного світового виробника Арабських Еміратів «Рак кераміка» – раковини та унітази з матовою поверхнею у гамі сучасних кольорів.

До слова, саме зараз триває розпродаж виставкових унітазів, умивальників, змішувачів та інсталяцій зі знижкою -50%.

Відділ паркету, ламінату і міжкімнатних дверей розташований на першому поверсі центру «Світ кераміки». Покупцю пропонують різні конструкції дверей – стандартні, елітні та ексклюзивні моделі.

Цінова категорія – від 1450 грн.

Також тут є великий вибір ламінату, вінілу та паркетної дошки різних виробників. Відмінна якість та доступна ціна від 185 грн за м2.

До кінця місяця діє знижка на складську програму імпортних міжкімнатних дверей ТМ Grazio.

Відділ керамічної плитки представлений у вигляді шоу-румів, які імітують справжні житлові приміщення. Можна побачити безліч цікавих рішень, композицій та надихнутись новими ідеями.

Тут є плитка для стін та підлоги, мозаїка, технічні греси, клінкерна плитка та керамограніт від відомих виробників Іспанії, Польщі, України, Чехії, Китаю та Індії.

«Світ Кераміки» постійно слідкує за новинками та модними тенденціями в дизайні інтер'єру.

Саме тут можна придбати плити максі-форматів:

120х240, 120x120, 90х180,75x150, 80x160.

Таке покриття дозволить створити максимально монолітну площу з мінімальною кількістю швів, що виглядає дуже ефектно.

До кінця жовтня діє спеціальна пропозиція від «Cersanit» та «Opoczno».

 

Плитку, яка імітує натуральне дерево на керамогранітній основі, можна придбати всього за 179 грн за м2.

 

Є 15% знижка на плитку від фабрик «Almera Ceramica», «Pamesa», «Alaplana», «Argenta», «Geotiles» та «Megagres».

У відділі керамічної плитки працює дизайнер, який допоможе гармонійно поєднати плитку та візуалізувати ванну кімнату клієнта.

У відділ Розпродажу переміщають товар, який зняли з виробництва, уцінений, а також 2 ґатунок. Зазвичай товари там зі знижкою -30%, -50%, -70%.

«Світ кераміки» має такі переваги:

Транспортні послуги. Фахівці оперативно та безпечно доставлять будь-який товар, а клієнт лише самостійно приймає покупку вдома.

Склади із товарами «Світу кераміки» розташовані поряд з центром продажу. Це дозволяє клієнту зекономити час, адже зазвичай в інших магазинах склади – за містом.

«Світ кераміки» – тільки сертифіковані товари, тільки якісна продукція, тільки гарантія від виробника і торгового центру на будь-який смак та гаманець.

 

Прийдіть, зробіть свій вибір і ви будете задоволені не один рік!

«Світ кераміки» розташований за адресою:

вулиця Івана Сірка 3, заїзд з вулиці Гагаріна.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень