Приміщення вартістю півмільйона у Рівному продали незаконно

Це намагається у суді довести прокуратура

Рівненська місцева прокуратура вимагає через суд повернути у комунальну власність об’єкт нерухомості вартістю понад 600 тис. грн, загальною площею 630 кв. м.

Йдеться про нежитлове приміщення 2-поверхової будівлі, яке розташоване у м. Рівне на вул. Пирогова та було передане Рівненською міською радою у приватну власність шляхом викупу орендарем у зв’язку із здійсненням ним невід’ємних поліпшень майна. 

 

Однак, прокуратура з’ясувала, що процес передачі майна у власність відбувся з порушенням вимог приватизаційного законодавства. Зокрема, орендарем не було представлено документацію, що підтверджує перелік робіт, проведення розрахунків та суму витрат за нібито виконанні поліпшення орендованого приміщення, а орган приватизації, у свою чергу, не організував інвентаризаційну комісію та проведення відбору на конкурсних засадах суб’єкта, який мав провести незалежну оцінку невід’ємних поліпшень.

Встановивши порушення законодавства, Рівненська місцева прокуратура пред’явила позов до суду про визнання недійсними і скасування рішення Рівненської міської ради та договору купівлі-продажу комунального майна, а також повернення його у комунальну власність.

Ця справа перебуває на розгляді господарського суду Рівненської області.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень