Прикидався ровесником: педофіл знайомився в інтернеті й роками ґвалтував дітей (ФОТО/ВІДЕО)

В Одесі поліцейські затримали 49-річного місцевого жителя за підозрою у ґвалтуванні неповнолітніх дівчат

Фото Нацполіції в Одеській області

Встановлено, що у 2019 році 49-річний житель Одеси, зареєструвавшись в одній із соціальних мереж під виглядом юнака, зав’язав дружбу з потерпілою, якій на той час було всього 13 років, і випросив у неї світлини інтимного характеру.

Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Національну поліцію Одеської області.

Маючи компромат на дівчину, чоловік почав їй телефонувати, представляючись співробітником органу, який начебто контролює розповсюдження в інтернеті порнографічного контенту, і погрожувати тим, що розішле її фото батькам, родичам та однокласникам, якщо вона не зустрінеться з ним. 

Боячись осуду, дівчинка дозволила чоловіку прийти до себе додому, коли мати була на роботі.

 Залякування та гвалтування дитини тривали майже два роки, аж доки вона не наважилася розповісти про все своїй матері, яка відразу ж звернулася в поліцію.

За результатами досудового розслідування та проведених експертиз працівники слідчого відділу Одеської поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, а

суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські вилучили мобільний телефон та ноутбук, у яких зафіксована переписка з шантажуванням та залякуванням й інших дівчат, а також фото- та відеоматеріали порнографічного характеру за участю фігуранта та неповнолітніх на вигляд осіб.

Кількох із них правоохоронці вже встановили і проводять з ними слідчі дії. Зі слів дівчат, правопорушник з ними познайомився так само в інтернеті.

Вилучені речові докази направлені на експертизу. Вирішується питання про внесення додаткових відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ст. 152 Кримінального кодексу України.

За скоєне чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Триває слідство.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень