Прикордонники отримали житло на Рівненщині

21-му працівнику прикордонної служби «Дубровиця» Луцького прикордонного загону вручили ключі та ордери від квартир. З них п’ятеро службовців вже побували в зоні АТО.

Житло в місті Дубровиця побудували за кошти Державної прикордонної служби України. На будівництво спрямували понад 7 мільйонів гривень.

Відтепер сім’ї прикордонників матимуть одно-, дво- та трикімнатні квартири у новобудові, загальна площа якої понад 933 квадратних метри. Усі помешкання повністю обладнані та готові до експлуатації. В них встановлено сантехніку, кухонні плити, електричну систему опалення та економні лічильники.

З новосіллям власників квартир привітали перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Юрій Приварський, керівник Дубровицької РДА Сергій Киркевич, перший заступник Голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюкта начальник Луцького прикордонного загону Олександр Мейко.

Місцевий священнослужитель освятив нові помешкання сімей прикордонників.

Працівники прикордонної служби отримали квартири як службове житло. Усі вони перебували на квартирному обліку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень