Приємні сюрпризи – Рибам, нове кохання – Скорпіонам: гороскоп на 28 січня

А Терези можуть перебільшувати проблеми

ОВНИ

Можете сміливо братися за складні справи - у вас вистачить сил для вирішення будь-яких завдань. Якщо проявите себе на роботі, то можете розраховувати на підвищення.

ТЕЛЬЦІ

Саме час подумати як розширити сферу діяльності. З усіма запланованими справами ви легко впораєтеся, головне - уникайте суперечок. 

БЛИЗНЮКИ

Вашу допомогу оцінять і добро повернеться сторицею. У всіх справах більше довіряйте своїй інтуїції й не слухайте порад.

РАКИ

Якщо ви довгий час працюєте над розв'язанням якогось питання, то зараз у вас з'явиться прекрасна можливість змінити ситуацію на свою користь. 

 

Для того, щоб знайти вихід із заплутаної ситуації, використовуйте свою фантазію. 

 

Не тримайте проблеми у собі й не відмовляйтеся від підтримки близьких людей.

ЛЕВИ

Ви зможете зібратися з думками й розв'язати важливі питання. Цього дня можуть виникнути конфлікти з кимось із близького оточення. Не тисніть на людей, з якими будете спілкуватися.

ДІВИ

Не бійтеся труднощів - ви їх зможете подолати. Зараз ви здатні навіть ледачих надихнути на подвиги. Не дозволяйте стороннім втручатися у своє життя, а також не робіть комусь на зло. 

ТЕРЕЗИ

Не робіть проблеми з дрібниць. Бережіть відносини з близькими людьми, легко миріться і йдіть на компроміс. 

СКОРПІОНИ

Не ставтеся надто серйозно до пропозицій по роботі, бо навряд чи з цього щось вийде. День вдалий для того, щоб відродити колишні стосунки. Також можлива зустріч з людиною, яка буде трохи старшою від вас, і стане вашою половинкою.

СТРІЛЬЦІ

Зараз не варто пускатися в авантюри і йти на невиправданий ризик, особливо при розв'язанні фінансових питань. Не бійтеся запитати поради у колег або друзів і не відмовляйтеся від допомоги. 

КОЗЕРОГИ

Не поспішайте братися за реалізацію чужих планів, а краще займіться своїми справами.  Протягом дня можливі проблеми, пов'язані із затримками, запізненнями та технічними питаннями.

ВОДОЛІЇ

Зорі радять діяти відкрито, відстоюючи свої ідеї та переконання. Така позиція сприятиме зміцненню вашого авторитету. Це хороший період для поліпшення особистих стосунків.

РИБИ

Вас чекають приємні сюрпризи. Вирішуючи чужі питання ви налагодите співпрацю з корисними людьми, які в майбутньому візьмуть участь у вирішенні вже ваших проблем.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень