Прифронтові населені пункти обстрілюють мінами

Ворог обстріляв з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2, що перебувають на озброєнні ЗС РФ, селище Новолуганське

Один з нерозірваних боєприпасів виявлено на території сільськогосподарського підприємства цього прифронтового населеного пункту. У подальшому міну утилізують підрозділи ДСНС України.

За повідомленням штабу ООС,

15 липня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню

Поблизу Мар’їнки противник двічі відкривав вогонь у бік позицій наших захисників з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По оборонцях Талаківки, Гнутового, Водяного, Авдіївки, окрім гранатометів та кулеметів, ворог застосував і міномети 120-го калібру.

Збройні формування РФ вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу Оріхового та Новотошківського.

За минулу добу втрат серед українських захисників Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень