Пройти тест на ВІЛ і алкоголь можна було в центрі Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Та дізнатися багато іншого

Масштабна акція «Активуй здоров’я» відбулася у Рівному на майдані Незалежності. Її організував Центр громадського здоров’я спільно з громадськими організаціями та комунальними закладами області.  З 13 до 15 години рівняни могли дізнатися багато фактів про медичну допомогу, а також про себе, розповідає заступник керівника Центру Ілля Філіпченко:

На сьогоднішній акції спеціалісти громадського здоров’я розповідатимуть про здорове харчування, Червоного Хреста розповідатимуть , як надається перша медична допомога, це і питна вода – розповідатимуть про її необхідність при здоровму харчування, Фонд «Наше майбутнє» тестуватиме людей на ВІЛ.

Також «Рівненська федерація бойового гопака» та колектив «Зумба» станцювали на майдані Незалежності, люди своєю чергою змогли долучитися до різних конкурсі чи іншого інтерактиву. До прикладу,  патрульні поліцейські пропонували людям пройти по кривій лінії для тесту на алкоголь.

За словами організаторів, така акцію на майдані Незалежності проводитимуть щорічно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень