Просто тане в роті: молода картопля у соєво-медовій глазурі із часником
Пікантна картопля по-новому
Картоплю багато людей люблять у будь-якому вигляді. Не важливо – пюре, у шкірці чи запеченою. Головне – картоплю. Саме для таких фанатів картоплі пропонуємо рецепт пікантної картоплі, яка приємно здивує навіть гостей. Рецепт надзвичайно бюджетний, але при цьому має ресторанний смак.
Інгредієнти:
- Картопля молода – 500 г
- Соус соєвий – 3 ст. л.
- Олія оливкова – 3 ст. л.
- Мед – 3 ст. л.
- Часник, зубчики – 1 шт.
- Кунжут білий – 1 ст. л.
Промийте молоду картоплю від бруду і просушіть у друшляку. Чистити не потрібно. У сковорідці на середньому вогні розігрійте олію і викладіть картоплю в один шар. Обсмажуйте під кришкою 20 хвилин.
Кожні 5 хвилин струшуйте сковороду, щоб картопля готувалася рівномірно. Змішайте соєвий соус, мед, вичавіть часник і полийте цією сумішшю картоплю прямо у сковороді, не знімаючи з вогню. Готуйте ще 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки соус не загусне, а бульба не отримає блискучу коричневу скоринку.
Зніміть сковороду з вогню, посипте картоплю кунжутом, добре перемішайте і викладіть на тарілку. Смачного!
Ця картопля матиме цікаві азійські нотки та чудово смакуватиме з малосольними огірками.
Смачного!
Джерело: shuba
Радіо Трек: НОВИНИ