Просто тане в роті: молода картопля у соєво-медовій глазурі із часником

Пікантна картопля по-новому

Картоплю багато людей люблять у будь-якому вигляді. Не важливо – пюре, у шкірці чи запеченою. Головне – картоплю. Саме для таких фанатів картоплі пропонуємо рецепт пікантної картоплі, яка приємно здивує навіть гостей. Рецепт надзвичайно бюджетний, але при цьому має ресторанний смак.

Інгредієнти:

  • Картопля молода – 500 г
  • Соус соєвий – 3 ст. л.
  • Олія оливкова – 3 ст. л.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Часник, зубчики – 1 шт.
  • Кунжут білий – 1 ст. л.

Промийте молоду картоплю від бруду і просушіть у друшляку. Чистити не потрібно. У сковорідці на середньому вогні розігрійте олію і викладіть картоплю в один шар. Обсмажуйте під кришкою 20 хвилин.

Кожні 5 хвилин струшуйте сковороду, щоб картопля готувалася рівномірно. Змішайте соєвий соус, мед, вичавіть часник і полийте цією сумішшю картоплю прямо у сковороді, не знімаючи з вогню. Готуйте ще 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки соус не загусне, а бульба не отримає блискучу коричневу скоринку.

Зніміть сковороду з вогню, посипте картоплю кунжутом, добре перемішайте і викладіть на тарілку. Смачного!

Ця картопля матиме цікаві азійські нотки та чудово смакуватиме з малосольними огірками.

Смачного!

Джерело: shuba

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень