Простий секрет, який допоможе позбутися жовтого нальоту на унітазі: так завжди роблять наші досвідчені бабусі

Є продукти, які швидко вирішують проблему

На унітазі з часом з’являється жовтий наліт, який не виходить позбутися магазинними засобами.

Тут на допомогу прийдуть хитрощі, якими ще десятки років тому користувалися наші бабусі. І часто необхідні продукти у нас є вдома.

Оцет і сода

Ця комбінація часто зустрічається в рекомендаціях щодо догляду за сантехнікою, оскільки вона дозволяє позбутися активності мікробів, подолати наліт і подбати про знищення неприємного запаху. У 200 мл оцту розчиняють велику ложку соди. Розчин розподіляють на поверхні з нальотом і залишають на ніч. Зранку можна все змити і ваш унітаз буде білосніжним.

Газований напій

Якщо ви тільки помітили появу нальоту, то найкраще з ним упорається звичайний газований напій. До прикладу, візьміть популярну солодку газовану воду із червоною етикеткою і залийте в унітаз. Активні частинки напою у прямому сенсі «відгризуть» жорсткий наліт.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень