Хитрий лайфхак, який зробить ваш шампунь із професійним засобом

Ваш шампунь працюватиме по-новому

Дехто вважає, що без дорогого шампуню красивого волосся не буде. Однак склад деяких виробів не завжди бездоганний, а висока вартість не дає гарантії того, що у складі є активні компоненти.

Тому можна придбати дешевший засіб та самостійно збагатити склад.

Що можна додати

  • Морська сіль

Якщо додати трохи солі в шампунь, то це посилить його властивості. Сіль, як відомо, здатна забезпечити ефект легкого та щадного пілінгу шкіри голови.

  • Вітаміни

Йдеться про ампульні вітаміни. Спочатку потрібно взяти потрібну кількість засобу для миття волосся, додати вітаміни, нанести на волосся та залишити хоча б на пару хвилин. Експерти рекомендують звернути увагу на вітаміни А, Е та групи В.

  • Ефірні олії

Розраховувати кількість ефірних олій просто: на кожні 50 мл засобу беруть по 10 крапель олії. Їх, звісно, ​​можна комбінувати задля досягнення якіснішого ефекту. Вибір можна зупинити на лаванді, цитрусових, сандал, троянди, жасмині, розмарині.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень