Просте правило під час заселення у готель знають лише одиниці: Навіщо вимикати світло у номері

Так роблять лише досвідчені туристи

Подорожі поповнюють наше життя щасливими спогадами та приємними емоціями. Але часто враження після відпусток псують готелі.

Досвідчені туристи знають, що робити, аби поселитися у добрий номер. Вам допоможе ліхтарик.

Для чого під час поселення у готель вимикати світло у номері

Завжди мати при собі ліхтарик у подорожах та вимикати освітлення після прибуття в готельний номер — вимушені заходи, які вживає під час поїздок досвідчена британська співробітниця готелю. За її словами, туристам слід взяти її спосіб на замітку.

Коли ви входите у номер, користуйтеся увімкненим ліхтариком вашого смартфона, щоб оглянути всі можливі кути та затишні місця під ліжком. Так можна знайти постільних клопів.

Також можна буде знайти плями крові на тканини та інші можливі місця проживання паразитів, такі як холодильник, штори та дошки для прасування.

Якщо цього не зробити, то непрошені гості можуть поселитися на ваших речах і навіть поїхати з вами додому.

Співрозмовниця визнала важливість проведення всіх цих перевірок до того, як турист розпакує свій багаж. Причина проста та переконлива: уникати потенційного проникнення клопів у особисті речі.

Якщо ви виявили подібне, негайно вимагайте поселити вас в інший номер чи навіть готель, адже паразити можуть заселяти все приміщення.

Джерело: dip.org

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень