«Прославити» водія маршрутки № 51 у м.Рівне хоче пасажирка

Бо недобросовісно виконував свої обов’язки?

У Фейсбуці знову нарікають на водіїв маршруток.

Цього разу «під роздачу» попав водій маршрутки, що курсує за маршрутом № 51.

Рівнянка поскаржилася на поїздку у пабліку «Типове Рівне»:

«Читаючи дописи про ситуації які трапляються у наших міських маршрутках, не раз думала, ну буває! Сьогодні трапила в ситуацію, яка змінила моє відношення! Не, ну буває, а це рух і життя (моє, ваше чи сусіда-пасажира).Сіла на Млинівській в маршрут за номером 51.Все б нічого, але і талонів для пільгового проїзду пенсіонерів у водія немає, і швидкість маршрутки бажала б бути меншою!Ну, таке! Та коли на ходу водій висадив двох пацанів (7-8 років), призупинившись на "зебрі" і діти побігли майже під колеса машини яка виїжджала збоку!Пасажирка зауважила, що діти могли б бути під машиною, на що водій відповів що йому всеодно, відповідатиме той хто зб'є !Далі, була моя черга!Мені треба було вийти на зупинці Пивзавод!Я заздалегідь піднялась, чекаючи на зупинку — та її не було!Водій закричав "Я тут не зупинюсь, вийдеш на базарі!" і все таке інше!....У мене запитання до перевізника — Ви нас зовсім за людей не рахуєте, беручи на роботу таких"добросовісних"водіїв! Будьте обачні, шановні рівняни! Бережіть один одного! Нехай ГЕРОЙ стане відомим!»

Та чи скаржилась ця пасажирка на водія у профільне управління – не відомо.

Зауважимо, останнім часом на подібні дії водіїв маршруток часто скаржаться у соціальних мережах. Були випадки коли такі «публічні заяви» рівнян ставили приводом для звільнення водіїв з роботи. Втім в міському управлінні транспорту нарікають і на те, що кваліфікованих водіїв важко втримати у місті. Бо усі масово виїжджають на заробітки закордон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень