Пропагандист Мангушев, який виступав із «черепом азовця», отримав кулю в голову від посіпак Кадирова? (ФОТО/ВІДЕО)

Його дружина вимагає розслідування

Скандальному російському пропагандисту, неонацисту з формування «Світла Русь» Ігоря Мангушева, який виступав на сцені з черепом нібито вбитого в Маріуполі українського захисника, прострелили голову.

Він живий, але перспективи його виглядають не надто райдужними. Як повідомив у своєму Telegram журналіст Денис Казанський.

«Пам'ятаєте виродка і садиста Ігоря Мангушева (позивний Берег), який виступав із черепом убитого українського військового з Маріуполя? Так от, виступ із чужим черепом приніс нещастя. Мангушеву прострелили його власний череп. Поки що живий, але з таким пораненням перспективи не дуже», – зазначив Казанський.

За інформацією журналіста, це сталося на блокпості росіян в тимчасово окупованому місті Кадіївка на Луганщині.

Також Казанський повідомив, що, за чутками, це сталося під крики «Ахмат – сила», отже можна припустити, що це зробили кадирівці.

Російське видання «РИА Новости» повідомило, що Мангушев перебуває в нейрохірургічному відділенні лікарні міста Стаханов (так росіяни називають Кадіївку).

Його стан «стабільно важкий, з негативною тенденцією».

Стаханов - це досить далеко від лінії фронту

Російські z-канали, а також так звані воєнкори опублікували відеозвернення Тетяни Азаревич, яка називає себе дружиною Ігоря «Берега» Мангушева та повідомляє, що над її чоловіком влаштували розправу в тилу, але справою ніхто не займається.

Також Азаревич заявляє, що Мангушев – військовослужбовець російської армії, капітан 4-ї бригади 2-го Армійського корпусу 8-ї армії ЗС РФ.

 

Раніше було відомо, що Мангушев перебуває на території України у лавах найманців.

Ігор «Берег» Мангушев – лідер російського ультраправого руху «Світла Русь». За даними видання «Медуза», саме він є ймовірним автором символу Z, який став одним із символів російського вторгнення в Україну.

Він оскандалився після того, як наприкінці серпня минулого року  організував «стендап на воєнну тематику», під час якого вийшов на сцену з черепом нібито вбитого російськими військами захисника Маріуполя.

Під час виступу він тримав в руках людський череп та розповідав, що той нібито належить захиснику «Азовсталі», і обіцяв, що росіяни будуть вбивати українців, адже йде «війна з ідеєю».

Кадиров цими днями

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень