Прокурорка з Рівного з авторкою хіта «Враже» записала пісню про українців (ВІДЕО)

«Люди»

Валентина Люліч. Фото з її сторінки у Фейсбуці.
Валентина Люліч. Фото з її сторінки у Фейсбуці.

Прокурорка і водночас письменниця, очільниця Українського клубу авторської пісні та співаної поезії Валентина Люліч презентувала власний трек.

«Люди» -  пісня про всіх нас.  

- Пісня написана буквально за хвилин десять. В голові постійно крутилися слова «люди-провідники, люди-поводарі, люди-порадники», які мені хотілося донести до слухача, читача. Шукала спосіб та формат.

 

А тут, як і кожна творча особистість, незабаром зловила думку про формат самої поезії, який ви чуєте у пісні. Не полінилася, сіла, записала. Так і народилася пісня.

 

«Люди» вже звучали на різноманітних творчих майданчиках, на фестивалях тощо, але нарешті ми записали її на студії в Олексія Казанцева, фронтмена гурту «Брем Стокер». А Енджі Крейда, яку українці знають за піснею «Враже» на поезію Людмили Горової, зголосилася створити шикарний музичний супровід на акордеоні.

 

Хочу також зазначити, що незабаром презентація аудіоальбому з однойменною назвою «Люди», - розповіла Валентина Люліч.

Нагадаємо, пісня «Враже» стала настільки популярною, що кадри з кліпу викрали росіяни для свого пропагандистського ролика. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень