Прокляття справджується? Київ затоплює і люди падають у воду (ФОТО/ВІДЕО)

Збитки рахуватимуть довго

Столицю України – Київ, знову затопило. У місті пішов черговий дощ і зливова каналізація просто не справляється. У телеграм-каналах поширюють фото та відео негоди.

Зокрема, видно, що затопило не лише вулиці столиці, а й навіть мережеві магазини одягу.

Подібна злива у Києві була менш як місяць тому, 20 червня. Тоді у місті був тропічний дощ, який затопив навіть підземні паркінги.

Часто у коментарях у соцмережах люди пишуть, що така ситуація у Києві – провісник великої біди.

Мовляв, починає здійснюватися прокляття.

Адже вже кілька місяців з української Києво-Печерської Лаври хочуть вигнати московських священнослужителів. Проте активісти УПЦ постійно перешкоджають виселенню і лякають «страшилками».

 

Подейкують, є повір’я, яке говорить про те, що як тільки з української святині вийде останній московський піп(монах), Київ миттєво затопить.

Вчені кажуть, високої небезпеки від повені та землетрусів у Києві немає. І що природні катаклізми навряд чи пов’язані із подіями у Києво-Печерській лаврі. Така ситуація трапляється через недоліки у каналізаційній системі, яка не встигає поглинати воду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень