Проклята Грушвиця? Відомо, чому біля Рівного постійно трапляються смертельні ДТП (ФОТО)

Тільки сьогодні там сталося три аварії

Ділянка траси Київ-Чоп неподалік  Грушвиці Першої та Грушвиці Другої  Рівненського району, де щороку стаються десятки аварій і гинуть люди, і досі небезпечна. Лише сьогодні там сталося кілька смертельних ДТП.

Про це ми писали тут:

Врятували песика: Смертельна ДТП біля Рівного – дорога частково заблокована (ФОТО/ВІДЕО)

 

 

Друга жахлива ДТП за ранок: У Грушвиці бус врізався у фуру, загинув водій

Причиною більшості ДТП є різке звуження дороги й застарілі дорожні знаки, розповідав раніше місцевий житель Роман Стасюк:

Там йде звуження дороги з 4 смуг на 2. Там дуже небезпечне з'єднання!

 

 

Треба, щоб був не такий крутий поворот, бо у темну пору доби, або коли дощ йде, водії на радянських знаках не бачать звуження дороги і з'їжджають з дороги. 

Роботи на звуженій ділянці дороги протяжністю понад 700 м почали ще у 2020 році, там підготували земляне полотно під асфальтування, але завершити роботи не встигли через несприятливі погодні умови.

Відновити їх планували у травні-червні 2021 року, проте щось пішло не так, а потім почалася повномасштабна війна і про будівництво доріг зараз взагалі не говорять.

Разом з тим у поліції зауважують, що причиною ДТП є не лише різке звуження дороги, а й перевищення швидкості водіями. Там можна їхати не більше ніж 70 км/год, аби вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. Проте, судячи зі стану розтрощених автомобілів, там їдуть з вищою швидкістю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень