Прогноз погоди – головний документ для мене зараз, - Хомко про опалювальний сезон

Міський голова спрогнозував, коли можуть увімкнути опалення

Опалювальний сезон у Рівному не почнеться наступного тижня. Міський голова Володимир Хомко пояснює, що для запуску тепла в батареї три дні має триматися температура нижче +8 градусів. Водночас майже весь наступний тиждень буде теплим, тож рівняни можуть зачекати, каже Володимир Хомко:

Прогноз погоди у мене на комп`ютері відкритий щоденно. Головний документ для мене зараз. Наступний тиждень ще буде теплий, аж до суботи приблизно.

 

Швидше за все з наступної суботи температура понизиться. Тому, найбільш вірогідно, що ми почнемо наступний сезон з понеділка.

Колишній міський голова Рівного Володимир Хомко

Рівне уже технічно готове до опалювального сезону, каже міський голова.  Додає, що теплопостачальне підприємство отримало номінацію на газ і чекає пониження температури. Зазначимо, що за даними синоптиків похолодання почнеться у суботу, 19 жовтня.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень