Поспілкуватися неформально з відомими та впливовими пропонують рівнянам

Для цього запрошують у суботу до бібліотеки

У суботу, 16 вересня, рівняни матимуть нагоду особисто поспілкуватися з відомими у Рівному людьми.

Це:

Іван Сівак - багаторазовий чемпіон світу з бальних танців. Людина, яка, незважаючи на обставини, змогла досягти багатьох вершин і стати одним з найвідоміших танцюристів світу. Іван на заході проведе майстер-клас. 

Відео з YouTube-каналу рівненського журналіста Віталія Голубєва 

Андрій Петренко - молодий підприємець та фахівець з питань безпеки. Його компанія займається встановленням розумних будинків та захисних технологій. Спікер обіцяв принести  на захід одну із систем безпеки, тому кожен зможе випробувати, як вона працює.

Інна Білецька - відома рівненська журналістка та блогер. Вона розповість про те, як зробити так, аби до твоєї думки дослухалися. 

Олександр Харват – відомий фотомитець. Спікер розповість, як зробити незвичні світлини та поділиться секретами якісної професійної фотозйомки.

Буде й ще один таємний гість, який є одним із найвпливовіших людей у Рівному. Втім, хто саме це буде - таємниці поки не розкривають.

Захід під назвою «Жива бібліотека» із запрошенням відомих людей проводить молодіжна організація "СД_Платформа Рівне" вже втретє. Минулого разу подія запам'яталася приходом рятувальників, які дали присутнім постріляти з брандспойта. 

Особливістю заходу, кажуть організатори, є можливість поспілкуватися в неформальній обстановці відразу з кількома цікавими людьми по черзі.

«Жива бібліотека» розпочнеться у приміщенні обласної наукової бібліотеки 16 вересня о 14-ій годині на кількох поверхах одночасно.

Для участі організатори просять заповнити анкету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень