Професійно-технічні навчальні заклади з Рівненщини стали кращими в Україні

Столичні експерти це засвідчили

Професійно-технічні навчальні заклади (ПТНЗ) Рівненщини – найкращі сучасні заклади України, підтверджено золотом та сріблом.

За підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України у м. Київ відбулася IX міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти -2018» та VII міжнародна виставка освіти за кордоном «Word Edu».

Серед представників Рівненщини – державний навчальний заклад «Вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» та державний навчальний заклад «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту».

У підсумку, державний навчальний заклад «Вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» здобув золоту медаль у номінації «Інноваційна модель сучасного закладу професійної (професійно-технічної) освіти в контексті освітніх реформ».

Державний навчальний заклад «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  виборов срібло у номінації «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу».

 

Прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень