Продукти, які допоможуть здолати набряки на обличчі

Вони виводять зайву рідину з організму

Чимало людей страждають від ранкових набряків обличчя. Втім, екстремальні вмивання холодною водою чи патчі мають лише тимчасовий ефект. У першу чергу необхідно покращити обмінні процеси в організмі, аби позбутися проблеми. 

Дієтологи радять подбати про присутність в раціоні цих продуктів. 

Огірки та зелень

Зелені та листові овочі містять багато калію. Ці речовини допомагають стабілізувати обмінні процеси в організмі та знижують ймовірність появи набряків.

Гречка

Гречка — один з основних продуктів, рекомендованих при вагітності, саме через її чудодійну здатність боротися з застоєм рідини в організмі. При схильності до ранкової набряклості дієтологи рекомендують їсти гречку щовечора, на вечерю.

Капуста

Зелена та брюссельська капуста – овочі-рекордсмени за вмістом клітковини та вітаміну С. До того ж капусту часто рекомендують як засіб боротьби з набряками.

Болгарський перець

Перець багатий на магній, калій і вітамін С, завдяки чому допомагає вивести зайву рідину з організму.

Баклажани

Баклажан – один із найкорисніших сезонних овочів. Але пам'ятайте, що його слід правильно готувати – у духовці чи на пару. Смажені у великій кількості олії баклажани, та ще й приправлені спеціями та майонезом, користь організму навряд чи принесуть.

Джерело: Мета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень