Сміттєва комісія у Рівному відмовила Садовому

Квасилову запропонували приєднуватися. Через сміття

Так, сьогодні відбулося засідання тимчасової контрольної комісії щодо прийняття на договірних засадах та утилізації на сміттєзвалювальному полігоні побутового сміття зі Львова. На відповідне звернення львів’ян комісія відмовила – через переповненість відходами рівненського сміттєзвалища.

Тим часом надійшло також звернення від Рівненської райдержадміністраціі - приймати сміття з Квасилова - 700 м куб на місяць. Як каже очільник Квасилова, досі вони вивозили сміття у Здолбунів. І порахували, що захоронювати у Рівному сміття дешевше.

16 грн за метр куб - вартість у Здолбунові.

 У Рівному ж ціна  втричі дешевша - 4,39 грн.

Голова тимчасової  комісії Святослав Євтушенко порадив депутатам Квасилова обговорити питання про приєднання до Рівного, і в подальшому разом працювати над реконструкцією рівненського полігону.

Квасилівчани ж пропонують брати дольову участь у розбудові рівненського полігону. Тож питання відклали на довивчення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень