Проблему підтоплення Чорновола вирішать за європейські гроші. Рівне готується до підписання угоди

Місто теж докладе свою копійку

У центрі Рівного оновлять дощову каналізацію, аби зменшити підтоплення центральної частини міста. Європейський проєкт у співфінансуванні муніципалітету польського Любліна та Рівного мають втілити до 2026 року.

Рівне має підписати найближчим часом грантову угоду і погодити такі роботи, йдеться у проєкті рішення Рівнеради.

Стічну каналізацію мають оновити на Чорновола, Драгоманова та 16 Липня. 

 

Зокрема прокласти дощоприймачі, встановити сепаратори для очищення дощових вод що потрапляють в Устю, приєднати до дощової каталізації автостоянку на 16 Липня та інше. 

Реалізацію спільного проєкту оцінили у 2 мільйони 700 тисяч Євро, і 90% це кошти Програми транскордонного співробітництва. Рівне має дофінансувати 10%, це близько 270 тисяч Євро

Рішення мають погодити депутати міської ради. На сесію виносять одразу два проєкти, і про затвердження цієї програми і про її реалізацію.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень