Поліція Рівненщини - про перший тур виборів Президента України і можливі дебати на НСК «Олімпійський»

Правоохоронці готові забезпечити безпеку та правопорядок на можливих публічних дебатах кандидатів у Президенти України

Поліцейські прозвітували про правопорушення та небезпечні інциденти, які сталися у день виборів 31 березня.

Цього дня дві сотні техніки і понад тисяча правоохоронців забезпечували громадський порядок на усіх виборчих дільницях по області.

Начальник головного управління Нацполіції області Валерій Самчук зазначив, що перший тур президентських перегонів пройшов без суттєвих правопорушень:

Вибори пройшли добре. Суттєвих правопорушень не було. 31 березня зареєстрували 162 повідомлення про порушення виборчого процесу, 2 з них - кримінальні правопорушення.

 

Ми провели ретельний аналіз виявлених недоліків під час несення служби наших працівників. Готуємося до другого туру виборів президента України. 

Для миттєвого реагування щодо можливого замінування в області створили шість груп вибухотехніків. Зокрема, до поліції надійшло повідомлення, що в одній з виборчих дільниць у Рівному виявили підозрілий предмет. Заступник начальника ГУНП в Рівненській області  Руслан Стрельбіцький говорить, що спецслужби миттєво обстежили коробку:

Ми передбачали, що будуть дзвінки на лінію 102 про замінування. У нас було повідомлення про виявлення підозрілого предмету у Рівному близько восьмої вечора.

 

Наші вибухотехніки оперативно зреагували і ми на протязі 10 хвилин дали відповідь, що предмет у коробці не несе небезпеки. У коробці, яка налякала виборчу комісію вибухотехніки знайшли годинник. Власника годинника також встановили. 

На завершення звіту правоохоронці повідомили, що Міністерство внутрішніх справ заявило про готовність правоохоронців забезпечити безпеку та правопорядок на можливих публічних дебатах кандидатів у Президенти України на стадіону НСК «Олімпійський».

Ми писали про виклик Володимира Зеленського до Петра Порошенка тут:

Дебати: Зеленський викликав Порошенка на «Олімпійський» (ВІДЕО)
 
Президент погодився на дебати на «Олімпійському» (ВІДЕО)
Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень