Про Паддінгтона знімуть ще один фільм

Вже йде робота над сценарієм

Видання Collider повідомило, що у популярної дилогії про пригоди ведмежати Паддінгтона може з'явитися третя частина. Перші два фільми з успіхом пройшли в кінотеатрах і зібрали чимало грошей. За словами творців, поява третього фільму залежить від того, чи зуміють вони детально опрацювати сценарій і утримати планку якості.

Екранізація дитячих казок Майкла Бонда утримує 100% рейтинг на сайті Rotten Tomatoes і задає високу планку, яку повинен зберегти і третій фільм серії. Продюсер франшизи Девід Гейман підтвердив, що студія StudioCanal почала працювати над наступною частиною сімейної франшизи. Режисер Пол Кінг, який зняв перші два фільми, візьме участь у створенні нової стрічки, але не повернеться в режисерське крісло. Нині він зайнятий іншими проектами для студій Warner Bros. і Disney. Гейман повідомив, що сценарій «Пригод Паддінгтона 3» нині перебуває в розробці, але питання про приблизну дату релізу й ім’я майбутнього режисера залишив без відповіді.

 

 

«Пригоди Паддінгтона» - це історія про виховане ведмежа з Перу, яке приїжджає до Лондона і зустрічає родину Браунів, що забирає його до себе. При бюджеті в 50 млн доларів фільм зібрав по світу 260 млн доларів, уп’ятеро окупивши виробничі витрати. Другий «Паддінгтон», що вийшов у 2018 році, зібрав трохи менше - 226 мільйонів.

Нагадаємо, автор книг про Паддінгтона, Майкл Бонд, помер торік на 92-му році життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень