Новим агентом 007 може стати зірка «Гри престолів»

І виконавець ролі Принца у фільмі «Попелюшка»

Розмови про те, хто ж стане новим агентом 007 ходять вже давно. Фанати пропонували Генрі Кевілла, у якого за плечима вже є шпигунський бойовик. Розглядалася також кандидатура Ідріса Ельби, щоб показати першого темношкірого Бонда. З'являлися навіть чутки про те, що новий Бонд буде жінкою, але цю інформацію теж спростували. Тепер увага прикута до Річарда Меддена, який незабаром може змінити звання короля Півночі на агента 007.

«Daily Mail» повідомляє, що 32-річний виконавець ролі Робба Старка в серіалі «Гра престолів» є фаворитом головного продюсера франшизи - Барбари Брокколі, яка оцінила його гру в серіалі «Охоронець».

Якщо Річарда Меддена затвердять на роль, він стане другим шотландцем після Шона Коннері, який виконає роль Джеймса Бонда. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень