Про що попереджає поява мишей у домі: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Якщо восени у вас в домі з'явились миші, то згідно із прикметами, у вас завівся таємний, але непримиренний ворог. Будьте обережні у спілкуванні з друзями та у ділових зв'язках. Адже недоброзичливець причаївся зовсім поряд і неухильно плете навколо вас мережу інтриг та пасток.

Велика кількість гризунів у будинку також віщує безліч дрібних, але прикрих неприємностей. Якщо ж до них приєднаються ще й щури, то проблеми набудуть глобального розміру.

У минулі часи нашестя мишей передбачало голодну пору. У наші дні нестача продовольства вже не загрожує, але матеріальна сторона життя може суттєво постраждати, змусивши заощаджувати кожну копійку.

Миші забралися в комод і погризли білизну — попрощайтеся з успіхом. Зіпсували верхній одяг — ви наражаєтеся на небезпеку. Попсували меблевий гарнітур — сім'ї загрожують неприємності. Звір опинився в каструлі з супом або банці з крупою — хвороб не уникнути. 

Велика кількість мишей — явище неприємне, але якщо звірята несподівано залишили ваш будинок без явної причини, то прикмети стверджують, що це теж не предмет для радості. Неприємності відразу посипляться на домочадців.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень