Про нього знають одиниці: Найточніший психологічний тест на характер

Дізнайтеся про себе більше

Зверніть увагу на положення ніг чоловіка на картинці, яка зображена вище, та скажіть, яка поза вам імпонує найбільше. Відповідь допоможе вам дізнатися про себе більше.

Схрещені щиколотки

Ви – людина, яка готова працювати заради своєї мрії, але ніколи не поводиться агресивно, вміє контролювати емоції. Ви ніколи не поспішаєте з рішеннями, завжди закінчуєте розпочате. Вам довіряють, адже ви стежите і за зовнішністю, і за словами, а також вмієте приховувати свою невпевненість і переконувати.

Одна нога на інший

Ви – приємний, мудрий і врівноважений співрозмовник. Звикли насолоджуватися життям і не вважаєте за потрібне комусь щось доводити. Ви людина, яка більше зацікавлена в самоаналізі, ніж у зовнішньому світі.

Гомілкостоп однієї ноги на коліні інший

Ви маєте достатній рівень самовпевненості, щоб окреслювати особисті межі. Як правило, ви добре одягається і виглядаєте впевнено. Особистість, яка приймає таку позу, вважає, що над недоліками треба працювати, тому багато часу витрачає на самовдосконалення.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень