ПриватБанк роздає українцям по 1000 грн на картку: як отримати гроші

Також клієнти ПриватБанку отримають $50

ПриватБанк виплатить своїм клієнтам по 1000 грн на картку за умови, що вони стануть клієнтами платіжної системи Payoneer.

Для отримання названої суми українцям потрібно до 10 лютого 2023 року вивести гроші з гаманця Payoneer на українську банківську картку.

Також клієнти ПриватБанку отримають $50 на акаунт Payoneer.

Участь в акції зможуть взяти як нові клієнти платіжної системи, так і всі ті, хто створив обліковий запис Payoneer у додатку Приват24 після 28 квітня 2022 року.

— Щоб отримати свої 1000 грн та 50 доларів, українцям потрібно вивести кошти з Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП через Приват24 на суму від $1000 (в еквіваленті), - зазначили у прес-службі ПриватБанку.

Для реєстрації в Payoneer через Приват24 потрібно авторизуватися в Приват24, перейти в меню «Сервіси» → «Перекази» → Payoneer. Далі виберіть картку для реєстрації, до якої й буде прив'язаний обліковий запис Payoneer.

Перевірте правильність заповнених даних латинськими літерами та введіть код перевірки, який вказаний під формою, натисніть кнопку «Далі».

 

Далі система попросить ввести контактні дані (адресу, поштовий індекс, номер телефону) та підтвердити їх за допомогою коду з SMS.

Протягом кількох робочих днів заявник отримає електронного листа про розгляд заявки. Якщо все гаразд, обліковий запис Payoneer буде доступний в Приват24.

Щоб вивести гроші з Payoneer до Приват24, зайдіть у свій гаманець Payoneer у додатку ПриватБанку, виберіть картку, на яку хочете переказати кошти, та вкажіть призначення платежу.

Перевірте дані та натисніть «Отримати».

 

Потім введіть пароль із SMS-повідомлення та чекайте зарахування коштів.

Системою Payoneer часто користуються фрілансери, які працюють з іноземними замовниками, а також продавці з великих онлайн-майданчиків, наприклад, Amazon. За допомогою інтеграції платіжної системи в Приват24 вони можуть виставляти рахунки своїм замовникам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень