Приміщення у протипухлинному центрі Рівного - виставляють на продаж

Через аукціон

Приміщення, що належить протипухлинному центру у Рівному хоче викупити орендар. Йдеться про 180 метрів квадратних, де знаходиться приватна компанія, що надає діагностичні послуги. Оскільки приватизацію цього майна сесія обласної ради не підтримала, об'єкт збираються виставити на аукціон, і вдруге голосувати на сесії обласної ради. 

Ринкова вартість об'єкта для цілей оренди визначена у 440, 5 тисяч гривень, орендар провів там невід'ємні поліпшення на 117 тисяч гривень, а це близько 26% від ринкової вартості. 

Тож проєкт рішення обласної ради передбачає продаж цього приміщення на аукціоні, а вартість невід'ємних поліпшень орендарю компенсує покупець.

 Якщо ж орендар виявиться покупцем, то цю суму йому зарахують під час остаточних розрахунків. Загалом йдеться про продаж 180 квадратів в онкоцентрі за 11,5 тисяч доларів.

Чи підтримують це рішення обласні обранці, буде відомо на найближчій сесії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень