Примчать на допомогу і віддадуть останнє: Три найдобріших знаки Зодіаку

Вони завжди готові прийти на допомогу

Рак

Досить часто люди користуються добротою, безкорисливістю і співчутливістю Раків, які за першим покликом готові кинутись на допомогу.  Рак - це типова «матуся», яка безмірно любить своє чадо. Тільки так самовіддано Рак ставиться не лише до рідних, а до усіх, хто втрапив у халепу.

Риби

Риби самовіддано готові жертвувати собою, особливо заради своїх коханих. В першу чергу, це стосується жінок-Риб, які готові на все заради своїх чоловіків. У жінок-Риб чоловік завжди буде на першому місці. Все найкраще йому, а потім – дітям.

Водолій

Водолій - невиправний альтруїст. Заради близької людини чи свого друга він віддасть все, навіть останню сорочку. Представники цього знаку Зодіаку по праву утримують лідерство у рейтингу найдобріших і готових допомогти іншим.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень