«Прикро, коли наш світ так рано покидають найкращі»: помер ректор Тернопільського технічного університету

Він хворів на коронавірус

Напередодні через ускладнення коронавірусу з життя пішов 69-річний ректор Тернопільського національного технічного університету Петро Ясній.

Ректором Петро Ясній працював із 2007 року. Він був доктором технічних наук, професором, член-кореспондент НАН України, заслужений діяч науки та техніки України. А також автором понад 220 наукових праць, у тому числі монографій та 12 патентів на винаходи.

– Прикро, коли наш світ так рано покидають найкращі. Щирі співчуття сім’ї, друзям, університетській і науковій родині, всім хто знав Петра Володимировича! – написав на своїй сторінці у Facebook тернополянин Михайло Апостол.

Сьогодні о 17 годині у фоє головного навчального корпусу університету відбудеться панахида, а завтра, 15 листопада, Петра Яснія поховають. Про це повідомляють на сторінці університету у Facebook.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень