Приготуватися усім, - ТЦК попереджає тих, хто має відстрочку. Їх теж можуть мобілізувати 

Тож до такого сценарію краще завчасно приготуватися 

Ніхто немає сумніву, що ЗСУ потребують поповнення. Тож військовозобов'язані, включно з тими, хто має право на відстрочку, мають бути готові до можливої мобілізації. 

- В мобілізації немає нічого страшного. До неї треба бути готовим. Я рекомендую кожному, навіть тим, хто має право на відстрочку, однаково пройти курс керування дронами чи навчання з тактичної медицини. Чи пройти інший вишкіл, який згодиться в армії.

 

Кожному з військовозобов’язаних треба бути готовим, що прийде час і його мобілізують. Треба це спокійно сприймати, - каже т.в.о. заступника начальника Івано-Франківського ОТЦК та СП Андрій Мороз.

У ТЦК вкотре нагадали, що вони виконують завдання, які отримують від керівництва держави.

Мобілізація необхідна, оскільки без цього неможливо завершити війну.

- В лавах ЗСУ постійно потрібне поповнення. Плюс ми формуємо нові військові частини, які отримують західні зразки озброєння, а військовозобов’язані проходять навчання за кордоном. Тому ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу серед населення, що мобілізація - це не страшно, це потрібно.

 

Всі військовозобов’язані мають виконати свій громадянський обов’язок. Навіть ті, хто сьогодні має право на відстрочку, мають розуміти, що може настати день, коли їм доведеться піти в ЗСУ, - розповідає Андрій Мороз.

До слова, робота з виявлення осіб, які й донині ще не оновили даних триває. І також військовозобов'язаних виявлять щодня. Таки осіб вважають порушниками,і частина з них уже може перебувати у розшуку поліції.  

Джерело: Західний кур'єр 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень