Мурашки по тілу від їхнього співу: пригадайте усіх переможців вокального шоу «Голос країни» (ВІДЕО)

Одні - продовжили співочу кар'єру, а інші - розчарувались в шоу-бізнесі

Вокальна програма «Голос країни» 12 сезон стартувала на екранах 23 січня. Кожного року боротьба за перемогу набирає все більших обертів. Пропонуємо пригадати, кому вдалось вибороти перше місце.  

Іван Ганзера

Чоловік виграв проєкт у 1 сезоні. На фінальному виступі виконав пісню «Не плач, тато». Іван був у складі команди Діани Арбеніної. Попри проблеми із зором, він завжди гідно тримався на сцені й досі не полишає співочу кар’єру.

Чоловік робив кроки у політиці, їздив на територію ООС, у 2016 році отримав відзнаку від Президента України «За гуманітарну участь в АТО».

Павло Табаков

Павло став учасником команди Арбеніної. У фіналі чоловік виконав авторську пісню «Тільки ти моя» – йому вдалось здобути прихильність глядачів і стати переможцем 2 сезону.

Сьогодні Табаков продовжує працювати у вирі музичного світу: пише пісні та музику, на світ народилось декілька альбомів. Павло створив школу талантів для школярів та продовжує гастролювати світом. 

Анна Ходоровська

19-річній дівчині вдалось отримати перемогу у 3 сезоні «Голосу країни». Вона була підопічною Олександра Пономарьова.

Минулого року вона з’явилась на проєкті «Співають всі», а ще була голосом на бек-вокалі «Танців з зірками – 2021». Анна виступає солісткою вар'єте-шоу «Рояль» у київському клубі Caribbean Club.

Ігор Грохоцький

Здобув перемогу у 4 сезоні «Голосу країни» в складі команди Святослава Вакарчука. Він виступав декілька разів на сцені зі своїм зірковим тренером. Аудиторія налічувала декілька десятків тисяч слухачів.

Нові пісні, що випускав Грохоцький, мали схвалення серед публіки. Пісня «Будь зі мною» стала однією з найпопулярніших і кількість переглядів на ютубі сягає 5 мільйонів.

Антон Копитін

Виконавши пісню «Два кольори», чоловік виграв 5 сезон вокального шоу. Він був у складі команди Тіни Кароль.

Після перемоги виступав у декількох країнах та з концертами повністю об’їздив територію України. Потім разом з Аркадієм Войтюком й Арсеном Мірзояном брав участь у проєкті «Нотер-Дам Де Парі».

У фіналі наставниця на всю країну оголосила, що подарувала Антону квартиру. Адже він із сім’єю жив у Донецьку, але через війну змушений покинути дім та переїхати якомога далі від страшних подій.

Віталіна Мусієнко

Учасниця команди Святослава Вакарчука у 6 сезоні «Голосу країни» виборола перемогу з піснею «Україна».

У 2021 році Святослав Вакарчук випустив сольний проєкт «Оранжерея», до якого долучив Віталіну. Разом з нею він гастролював Україною та представляв публіці. 

Олександр Клименко

Священник зміг вразити своїм голосом та достукатись до багатьох сердець. З тренером Тіною Кароль він став переможцем 7 сезону «Голосу країни». Але Олександр відмовився від деяких подарунків: зйомок кліпу, ротації на радіо, а також контракту та сольного туру. Усе це він віддав своїй суперниці Інгрет Костенко. Сьогодні священнослужитель не продовжив кар'єру у співочому напрямку.

Олена Луценко

Сергій Бабкін забрав цю учасницю у свою команду і не прогадав. Адже дівчині вдалось отримати перемогу у 8 сезоні шоу. Після феєричного успіху, Олена приступила до роботи над першим кліпом під назвою «Над Україною». На ютубі робота зібрала всього 272 тисячі переглядів. У грудні 2018 року стало відомо, що співачка стала членом журі музичного конкурсу в Азербайджані. Опісля, вийшло ще дві пісні Олени: «Не тримай», «Ти моє щастя».

Оксана Муха

9 сезон став доленосним у житті жінки. Вона потрапила до команди Dan Balan та здобула перемогу. У тому ж 2019 році отримала звання Заслуженої артистки України. Оксану вже багато років називають «другою Квіткою Цісик». Виконавиця виступає містами України, презентує нові пісні, побувала в зоні ООС, виступаючи для військових, реалізовує себе у США та багатьох інших країнах світу.

Роман Сасанчин

Він вдруге здобув перемогу у цьому талант-шоу в команді Тіни Кароль. Вперше хлопець прийшов на співоче шоу «Голос.Діти», де забрав кубок переможця із піснею Luna tu. Цю ж композицію Роман виконав і у фіналі дорослого «Голосу», яка знову відзначила хлопця званням переможця.

Сергій Лазановський

Він став членом команди DOROFEEVA, де здобув перемогу в 11 сезоні талант-шоу. Зараз хлопець використовує псевдонім RIDNYI, не полишає музику. У 2021 році вийшло кілька музичних кліпів: «Найрідніші люди», «Я кохаю», «Більше неба» та інші. Також співак бере активну участь в театральній діяльності в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень