Президент нагородив орденом полковника ОК «Захід»

Орденом Богдана Хмельницького IIІ ступеня посмертно нагороджений полковник Юрій Цісарук - начальник розвідки управління ракетних військ і артилерії оперативного командування «Захід» ЗСУ

Відповідний Указ підписав Президент Петро Порошенко.

Полковник Юрій Цісарук шість разів був у відрядженні в зоні проведення АТО. За період з липня 2014 року по липень 2015 року багато разів брав участь у бойових діях. 5 липня 2014 року особисто здійснював управління вогнем артилерійського дивізіону 26-ї артилерійської бригади в районі Сокільників Луганської області, в результаті чого було знищено танк, два БМП противника та понад 15 терористів. 6 листопада 2014 року керував самоходним артилерійським дивізіоном 80 ОАМБ в районі Пришибу Луганської області. В результаті бою було знищено понад 20 терористів. 8 листопада 2014 року здійснював управління артилерійською батареєю 24 ОМБ в районі Фрунзе Луганської області. В результаті бою було знищено 2 міномети та 8 терористів. 12 липня 2015 року під час перевірки рубежів оборони полковник Юрій Цісарук підірвався на невідомому вибуховому пристрої та помер в результаті отриманих поранень.

Військовослужбовець народився в місті Ізяслав Хмельницької області, де у 1992 році був призваний на військову службу. Останні роки офіцер служив на Рівненщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень