Рівнянка у парку Відня поспілкувалася з cамим Президентом Австрії

Вона навіть не здогадалася, що це - людина, яка займає першу посаду в державі

Марина, яка спілкувалася з Президентом Австрії

Про цей випадок, який стався нещодавно з її однокласницею Мариною, рівнянка Людмила Терещенко розповіла у соцмережі Фейсбук, назвавши свій допис "Якщо ти - людина, посада не має значення": 

Людмила Терещенко 13 год · Приїхала наша Марина з подругою у Відень. Гуляли містом, допоки не потрапили до парку незвичноі краси. Милуються побаченим і раптом трапляється щось там на шляху, куди потрібно кинути 50 центів. Вони - по кишенях, в сумки... Ні, в обох гроші - крупніші. Починають запитувати у людей, які гуляють поруч. Їхнє "change " - народу не зрозуміле.

 

Аж підходить до Марини мужчина. Дуже симпатичний, тактовний такий і запитує, звідки вони. Він відразу викликав до себе довіру, тому наша подруга і про Україну, і про Рівне чоловікові розповіла. Спілкувалися англійською. Англійською незнайомець і попросив піти з ним, простягнувши Маринці руку. Перед цим він вибачився, що з собою не має грошей.

 

Майже пролізши через кущі, вони опинилася в дуже симпатичній кав' ярні, де чоловік працівниці пояснив німецькою, що потрібно Марині. Поки вирішувала "проблему " нашої подруги знайдена там офіціантка, яка володіла англійською, чоловік зник.

 

Марина сказала офіціантці, що їй шкода, що чоловік так турбувався, а вона не встигла подякувати. 
- А це - не чоловік. Це - наш Президент! - відповіла офіціантка.
- Тобто мер?
- Ні! Це - Президент Австрії! Александер ван дер Беллен. 

 

Ахнувши про себе, Марина зніяковіла та подивилася на свою руку, яку п' ять хвилин тому тримав в своїй руці сам австрійський Президент.

Президент Австрії Александер ван дер Беллен

До речі, Александер ван дер Беллен народився в сім'ї росіянина та естонки — біженців з СРСР.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень