Президент вперше озвучив кількість загиблих на війні українських військових 

Відбулася двогодинна пресконференція Володимира Зеленського 

Президент України Володимир Зеленський вперше публічно озвучив втрати Сил оборони України за два роки повномасштабної війни проти рф.

На сьогодні у війні загинула 31 тисяча українських військових.

Нещодавно були голоси в радикальній частині деякої американської аудиторії, які не на нашій стороні. Вони сказали: «Скільки ви хочете ще жертв? Україна втратила 300 тисяч загиблими».

 

Далі була інформація від русскіх, які сказали, що Україна втратила десь близько 100 тисяч вбитими. І що русскі втратили близько 60 тисяч. Це все брехня, маячня.

 

Кожна людина - це велика втрата для нас... 31 тисяча українців - військових - загинула у цій війні, - заявив Зеленський.


Будь-яку іншу статистику президент називає неправдивою. Зеленський зазначив, що це дуже великі втрати для України. Втрати росіян - 180 тисяч. Ще до 500 тисяч росіян отримали поранення. Кількість зниклих безвісти президент не назвав.

Українців 31 тисяча. Я не скажу, скільки поранених, оскільки Росія знатиме, скільки людей пішло з поля бою. Просто не скажу про це, - додав президент.

Не став озвучувати президент і кількості людей, яких вважають зниклими безвісти. Адже частина з них може бути в полоні і їх вдасться повернути додому живими. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень