Майже 9000 вбитих росіян за один тиждень, - Зеленський

Президент описав ситуацію, яка нині в Україні

Президент Володимир Зеленський виступив із черговим зверненням. Основні тези (розшифровка «Громадського») : 

- Наші військові, наша тероборона, наші прикордонники та навіть фермери беруть у полон російських військових щоденно. І вони говорять тільки одне — вони не знають, для чого вони тут. Попри те, що їх у десятки разів більше, моральний стан ворога постійно погіршується. Усе більше окупантів тікають назад у росію.

- Я щиро захоплююся героїчними мирними мешканцями Конотопа, Баштанки, Енергодару, Мелітополя та інших міст і сіл України, які не пускають окупантів. Перекриваючи дороги, люди виходять перед ворожою технікою. Це небезпечно, але як це мужньо.

- Якщо окупанти кудись і зайшли, то тільки тимчасово. Проженемо, зганьбуємо, як роблять прості люди — виганяють окупантів з магазинів, коли російські військові намагаються знайти собі їжу. Це не воїни наддержави. Це перелякані діти, яких використали, заберіть їх додому

- Українці, кожен окупант повинен знати, вони тут нічого не отримають. нікого не підкорять. Куди б вони не зайшли — всюди будуть знищені. У них не буде тут спокою, у них не буде тут їжі, у них не буде тут жодної тихої хвилини. Окупанти отримують від українців тільки одне — люту відсіч

- Майже 9000  вбитих росіян за один тиждень. На Миколаївському напрямку окупантам доводиться десятками гвинтокрилів забирати своїх двохсотих і трьохсотих. 19 років, 20 років — що вони бачили у житті? Але більшість з них так і залишається повсюди. Україна не хоче бути покритою трупами військових. Забирайтеся додому усією своєю армією

- Блискучий результат на генеральній асамблеї ООН. 141 країна підтримала резолюцію, яка вимагає від росії негайно забратися з України. За росію — тільки 4. Північна Корея, Еритрея, Сирія, Білорусь — інших друзів не буде у цієї держави, яка не вміє жити в мирі.

- Провів нараду з очільниками областей і міст України. Наші хлопці на місцях багато працюють над тим, аби організувати зелений коридор, щоб вивезти цивільних, щоб завезти ліки.

- Волноваха, міста Київської області, Сумської області, Харківської, на Півдні України — це дуже складно. Нам протистоїть терор, але я впевнений, що він програє завдяки нашим героям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень