Президент пропонує щеплювати антивакцинаторів, поки ті сплять

Президент Філіппін

Родріго Дутерте / Невідома жінка, що спить (фото Pexels)

Президент Філіппін Родріго Дутерте запропонував щеплювати антивакцинаторів, поки вони сплять. При цьому робити щеплення від ковіду в країні необов'язково, повідомляє CNN. Він заявив:

Небажання вакцинуватися - проблема. Пошукайте у своєму селі тих, хто не хоче робити цю процедуру. Підемо і зробимо їм укол, поки вони сплять.  Я зроблю це, очолю рух.

Це не перша радикальна заява Дутерте. У лютому торік він дозволив поліцейським відкривати вогонь по порушниках карантину, які вийшли на протести.

До цього він наказав розстрілювати на місці наркоторговців.

Довідково: Філіппіни схвалили вісім вакцин від ковіду, серед яких Moderna, Johnson & Johnson, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Sinovac і «Супутник V». За даними на 10 жовтня, зробили щеплення більше ніж 23,1 млн осіб. Ще 26,4 млн - отримали першу дозу вакцини. Населення країни - близько 110 мільйонів.

+

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень