Президент  призначив День Єднання на дату «російського вторгнення»

«Це вже не перший раз» (с)

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про святкування 16 лютого Дня єднання. Саме на цю дату західні розвідники прогнозують російське вторгнення.

Зеленський записав відеозвернення.

Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність, — зазначив президент.

Президент зазначив, що перед Україною постають серйозні виклики: лякають великою війною і вкотре призначають дату вторгнення — «це вже не перший раз».

Ми впевнені у собі, а не самовпевнені. Ми розуміємо всі ризики. Ми слідкуємо за ситуацією, прораховуємо різні сценарії, готуємо достойні відповіді на всі можливі агресивні дії. Ми чітко знаємо, де поруч із нашими кордонами чужа армія: її чисельність, її локації, оснащення та плани. Нам є що протиставити, — додав президент.

Крім того, Володимир Зеленський закликав державних службовців та нардепів, які виїхали за кордон через загрозу російської агресії, повернутись до України. 

- А тепер я хочу звернутися не до тих, хто залишився з Україною і в Україні, а до тих, хто її покинув у цей найвідповідальніший момент. Ваша сила - не у ваших грошах, не у літаках. А у громадянській позиції, яку ви можете проявити. Поверніться до своїх людей та до своєї країни, завдяки яким ви отримали свої заводи та статки. Сьогодні кожен проходить справжній тест на громадянина України. Пройдіть його гідно! Нехай всі зрозуміють, для кого Україна - дійсно батьківщина, а для кого - просто майданчик для грошей, - сказав президент. 

Зеленський дав «втікачам» 24 години на те, щоб повернутись в Україну.

Джерело: Бабель

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень