Презентувати себе треба вміти: 5 слів, які спаскудять будь-яке резюме

Якщо Вам дійсно потрібна хороша робота, від них краще відмовитися раз і назавжди

Складаючи резюме, варто пам'ятати, що це - перше враження про Вас, як спеціаліста
Складаючи резюме, варто пам'ятати, що це - перше враження про Вас, як спеціаліста

Скласти правильне резюме не так легко, як може здатися. Насамперед важливо не забувати, що будь-яка помилка в ньому може зіпсувати перше враження про Вас, як претендента на певну посаду ????

Сьогодні розповідаємо, які слова часто змушують рекрутерів відкласти Ваше резюме на користь когось іншого.

????«Люблю» і «хочу» в резюме

У будь-якому резюме існує пункт, де Ви маєте описати певні очікування від роботи. Втім, у професійному світі точно немає місця для таких слів, як «хочу / люблю». Цінності такі слова не несуть жодної, та й видають певну інфантильність претендента, що на деяких посадах є абсолютно неприпустимо.

Краще замість фрази «люблю вчитися» використати щось на кшталт «регулярно проходжу курси підвищення кваліфікації» або «регулярно відвідую тематичні тренінги».

 

????Слово «презентабельний» у резюме

Це слово можна знайти у кожному другому резюме, яке складає жінка.

Безперечно, для деяких посад зовнішній вигляд є надзвичайно важливим (наприклад, якщо говорити про вакансію хостес або ресепшіоніста), та все ж, навіть у цьому випадку варто уникати слів і фраз типу «презентабельно виглядаю» або «симпатична».

Якщо посада, на яку Ви претендуєте, вимагає зовнішньої привабливості, просто додайте своє фото або навіть ціле портфоліо. Рекрутер самостійно відзначить усі важливі моменти Вашої зовнішності.

 

????Слово «кращий (-а)» у резюме

Досить смілива заява. І майже завжди недоречна.

Одного разу велика агенція з підбору персоналу провела опитування щодо того, про що люди повідомляють у своїх резюме. Виявилося, що в кожному третьому зустрічається слово «кращий» і це - аж ніяк не плюс для шукача роботи.

Такі заяви, як з’ясувалося, відштовхують потенційних роботодавців, оскільки їм потрібен результат Вашої роботи і яким він буде - керівництво здатне зрозуміти й самостійно.

????Абревіатура у резюме

Напевно, найбільш дратівливими у будь-якому резюме є незрозумілі абревіатури. Пам’ятайте, що рекрутер не шукатиме в інтернеті Ваші навчальні заклади або місця роботи, які Ви хитро зашифрували у складні абревіатури. Дуже неприємно читати великий текст, де через слово проскакує «НКУ», «ДКУ», «КП «ВОПНПІД» тощо.

Намагайтеся скласти резюме таким чином, аби в ньому не лишилося складних моментів, на яких роботодавець може зайвий раз «спіткнутися».

Звісно, якщо Вам дійсно потрібна робота ????

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень