Премії медикам та заборона продажу риби. Нові петиції у Рівному

Які зареєстрували за останніх 10 днів

У період карантину рівняни сміливо ініціюють втілення своїх ідей у життя. Вони реєструють все нові й нові петиції на сайті міської ради.
Одні питання мають гостро соціальний характер, інші спрямовані за захист тварин та нервової системи.

До останніх можна віднести ініціативу «Заборонити проведення будівельних робіт у житлових будинках під час карантину». Автор цієї петиції Андрій Співак пише, що заборона на такі роботи:

Полегшить перебування громадян в карантинних умовах.

На захист живих рибок у магазинах і на ринках міста став Кир'янчук Ігор. Він зареєстрував петицію з намірами заборонити продаж живої риби у місті, аргументує це так:

Існують стандарти розмірів для утримання такої риби, і просторово вони у сотні разів більші, ніж їх дотримуються торгаші.

Риба в рівненських магазинах задихається, іноді починає здихати та плавати поруч із живою рибою.

Після завершення опалювального сезону чимало рівнян залишилися вдома без гарячого водопостачання. Через обмеження пересування й торгівлі вони не можуть придбати бойлер, а тому вимагають відновити гаряче водопостачання у місті до завершення карантину й надзвичайної ситуації в крані. Підтримати петицію Дмитра Донського можна тут.

Крім того, днями зареєстрували петицію з намірами виплатити кожному медику за боротьбу з коронавірусом – 2027 гривень. Чому часе таку суму, автор петиції Ігор Трошин пише:


Надати одноразово допомогу медикам Рівного у вигляді прожиткового мінімуму 2027 гривень. За самовіддачу у боротьбі з covid 19. Вони цього заслуговують.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень