Заходи міської ради Рівного проводитимуть у закритому режимі

До кінця карантину через вірус

Сесії та комісії міської ради Рівного відсьогодні проводитимуть у закритому режимі.

Таке рішення ухвалила комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відтак, для запобігання поширення вірусу, на заходи Рівнеради не пускатимуть нікого, окрім депутатів.

Для того, аби забезпечити доступ рівнян до інформації, засідання та інші заходи міської ради транслюватимуть онлайн, розповіла радниця міського голови Світлана Сирота.

Також планують максимально скоротити кількість нарад і все решта. Ті комісії, які можна не проводити, проводити не будуть. Втім, за можливості, забезпечать онлайн-трансляцію і комісій.

Вона додала, що онлайн-трансляції сесій Рівнеради можна буле дивитися на сайті міської ради або на телеканалі "Рівне 1". Такі обмежувальні заходи триватимуть до завершення карантину.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень