Прем'єр-міністр України Яценюк подав у відставку (ВІДЕО)

Арсеній Яценюк вирішив скласти повноваження Прем’єр-міністра України.

За його відставку Верховна Рада України буде голосувати у вівторок, 12 квітня. Про це Арсеній Яценюк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Я прийняв рішення скласти повноваження Прем’єр-міністра України. 12 квітня подання буде внесено до Верховної Ради. Політична криза в державі розв’язана штучно. Бажання змінити одну особу засліпило політиків і паралізувало їхню волю до реальних змін. Процес зміни Уряду перетворився на бездумний біг на місці», – написав він.

Водночас Арсеній Яценюк запевнив, що фракція «Народного Фронту» залишається в коаліції.

«Упродовж двох років війни, складних, але правильних реформ головною опорою нашого Уряду в Парламенті були мої соратники з «Народного Фронту». Вдячний їм за підтримку. Прошу підтримати моє рішення і разом продовжити спільну справу. «Народний Фронт» залишається в коаліції, бо зараз це єдиний засіб оборонити державу», – зазначив Яценюк.

Тепер, найімовірніше, наступним прем’єром стане спікер ВРУ Володимир Гройсман. До слова, про це написав і сам Яценюк, згадавши, що Гройсмана висунула на посаду глави уряду фракція Блоку Петра Порошенка.

Я прийняв рішення скласти повноваження Прем’єр-міністра України. 12 квітня подання буде внесено до Верховної Ради. Політ...

Опубліковано Арсенієм Яценюком 10 квітня 2016 р.

Нагадаємо, Верховна Рада України голосувала за відставку уряду ще 16 лютого 2016 року. Тоді ВРУ визнавала його роботу незадовільною, але у відставку прем’єр-міністра відправити не змогла.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень