Преміальні викрутаси: У Рівному НЕ скасували премії посадовцям

Але хтось хоче здаватися хорошим?

Викрутаси з преміюванням посадовців відбуваються у Рівному. Нещодавно премії повернули, але через очевидний конфлікт інтересів міський голова Олександр Третяк після розголосу був змушений накласти вето на рішення депутатів.

Про це ми писали тут: Очільник Рівного таки зібрався накласти вето на премії?

Тож сьогодні на засіданні сесії прийняли нове рішення – премії лишили начальникам управлінь, директорам департаментів та їхнім заступникам. Питання врегулювали таким чином, що премії цих посадовців не скасували, а вони будуть навіть більшими, ніж були запропоновані раніше.

Розмір премії тепер залежатиме не від посадового окладу, а становитиме не більше ніж 50% від фонду оплати праці, куди входять усі можливі нарахування та надбавки. Це рішення підтримали 26 з 42 депутатів.

Разом з тим міський голова, його заступники й секретар лишилися поки що без офіційних премій. Ситуація може змінитися у березні наступного року, адже до цього часу мають розробити новий проєкт про преміювання посадовців Рівнеради.

Контролюватиме його виготовлення Олександр Третяк, який раніше сам ініціював і проголосував за повернення собі премій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень