Прокурори - в шоці! На Рівненщині вигадали новий спосіб шахрайства

Телефонують з Луганської області

На Рівненщині з’явився новий спосіб шахрайства.

Зокрема від імені керівництва прокуратури Рівненської області у приймальні державних установ та організацій телефонують шахраї і залишають повідомлення для керівників зателефонувати через інтернет-месенджер. 

 

Шахраї вимагають грошову допомогу.

За вказаним фактом уже розпочали досудове розслідування.

Попередньо з’ясовано, що

телефонні дзвінки надходять з однієї із виправних колоній, що розташована на тимчасово окупованій території Луганської області.

Прокуратура Рівненщини звертається до громадськості, суб’єктів господарювання, керівників органів державної влади та місцевого самоврядування бути обачними, у випадку отримання подібних дзвінків від імені працівників органів прокуратури чи інших правоохоронних органів, в жодному разі не слід передавати (перераховувати, надсилати) гроші невідомим особам.

Про подібні пропозиції чи факти вчинення протиправних дій від імені працівників органів прокуратури області негайно інформувати прокуратуру Рівненської області за номером телефону 62-00-44 та поліцію за номером телефону 102.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень