Правила виходу на пенсію для українок, Рада прийняла рішення: «Чекайте до...»

Рішення вже прийнято

Стереотипне сприйняття пенсіонерів

Як повідомляє Politeka, відповідна інформація опублікована на сайті Верховної Ради.

Так, 264 народних депутати проголосували за відхилення проєкту закону №0972 «Про внесення змін до закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Він передбачав, що до 2022 року українки зможуть вийти на пенсію в 55 років, якщо до цього часу у них буде 30 років робочого стажу.

Жінці на фото за 60

Уточнимо, що в стіни парламенту проєкт документа потрапив ще в 2014 році, після чого довгий час перекладався з кабінету в кабінет. В результаті отриманий парламентом він був у серпні минулого року.

Також слід звернути увагу, що «під купол» проєкт документа потрапив разом з правками президента. У ньому говориться, що для реалізації цієї ініціативи в бюджеті просто немає коштів.
 

Таким чином, влада ніби говорить жінкам: «чекайте до 59,6 років».

Жінці на фото 60

Як повідомлялося раніше, Україна зіткнулася з нестачею внесків у Пенсійний фонд. Про це попередила глава Мінсоцполітики Марина Лазебна під час зустрічі з питань пенсійного страхування.
 

За її словами, в Україні треба ввести таку накопичувальну пенсійну систему, при якій внески будуть робити як працівник, так і роботодавець.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: пенсія
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень