Правила виходу на пенсію для українок, Рада прийняла рішення: «Чекайте до...»

Рішення вже прийнято

Стереотипне сприйняття пенсіонерів

Як повідомляє Politeka, відповідна інформація опублікована на сайті Верховної Ради.

Так, 264 народних депутати проголосували за відхилення проєкту закону №0972 «Про внесення змін до закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Він передбачав, що до 2022 року українки зможуть вийти на пенсію в 55 років, якщо до цього часу у них буде 30 років робочого стажу.

Жінці на фото за 60

Уточнимо, що в стіни парламенту проєкт документа потрапив ще в 2014 році, після чого довгий час перекладався з кабінету в кабінет. В результаті отриманий парламентом він був у серпні минулого року.

Також слід звернути увагу, що «під купол» проєкт документа потрапив разом з правками президента. У ньому говориться, що для реалізації цієї ініціативи в бюджеті просто немає коштів.
 

Таким чином, влада ніби говорить жінкам: «чекайте до 59,6 років».

Жінці на фото 60

Як повідомлялося раніше, Україна зіткнулася з нестачею внесків у Пенсійний фонд. Про це попередила глава Мінсоцполітики Марина Лазебна під час зустрічі з питань пенсійного страхування.
 

За її словами, в Україні треба ввести таку накопичувальну пенсійну систему, при якій внески будуть робити як працівник, так і роботодавець.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: пенсія
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень