Мільйони гривень отримає Рівненщина на виплати пенсіонерам

Йдеться про обіцяні урядом тисячу гривень

По 1 тисячі гривень отримають пенсіонери Рівненщини.

Одноразову грошову допомогу нарахували для 272,6 тис. жителів області.

Через відділення поштового зв’язку кошти надійдуть для 106,8 тис. осіб, повідомив керівник Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василь Петняк. А через установи уповноважених банків – для 165,8 тис. людей.

Загалом на виплату допомоги одержувачам необхідні кошти в сумі 271,8 млн грн, що мають надійти з держбюджету.

 

Фінансову підтримку отримають пенсіонери, розмір виплати яких не перевищує 5 тисяч гривень станом на 1 квітня 2020 року.

Окрім того, по 1 тисячі гривень одержать особи з інвалідністю з дитинства, діти з інвалідністю, люди, які не мають права на пенсію, а також одержувачі тимчасової державної соціальної допомоги незайнятій особі, яка досягла пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка передбачає посилення соціального захисту пенсіонерів в умовах карантину. Окрім однієї гарантованої тисячі, у квітні для пенсіонерів старшим 80 років встановили щомісячну доплату в розмірі до 500 грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень