Правоохоронцям Рівненщини здали тротилову шашку та вибухівку

Учора, 12 квітня, жителі Сарненського та Рівненського районів добровільно здали до поліції тротилову шашку і пластид.

«27-річний житель села Стрільськ Сарненського району добровільно видав правоохоронцям тротилову шашку вагою 400 грамів, яку він знайшов торік на горищі свого будинку. А 33-річний мешканець села Колоденка Рівненського району приніс поліцейським пластид (різновид вибухівки) вагою майже 200 грамів, який виявив напередодні у лісовому масиві», – інформує відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Вибухові речовини відправлені на експертизу до Рівненського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

Правоохоронці нагадують, що згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень